سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به اشاره به جزئیات سفر سه روزه اعضای کمیسیون ویژه جهش تولید به اصفهان گفت:هدف از این سفرها بازدید میدانی، آشنایی با مسائل و مشکلات تولید، گفتوگو با فعالان اقتصادی و انعکاس نتایج در حوزه وظایف تقنینی و نظارتی کمیسیون است.
مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان پیرامون سفر سه روزه اعضای کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به اصفهان اظهار کرد: هدف از این سفرها بازدید میدانی، آشنایی با مسائل و مشکلات تولید، گفتوگو با فعالان اقتصادی و انعکاس نتایج در حوزه وظایف تقنینی و نظارتی کمیسیون است.
وی با اشاره به بازدید کمیسیون از گروه صنعتی انتخاب، با تأکید بر اینکه این مجموعه سهم قابل توجهی در بازار لوزام خانگی دارد، افزود: حرکت تولیدکنندگان به سمت داخلیسازی و تولید باکیفیت، ارتقای تحقیق، توسعه و سرمایهگذاری برای فناوری به منظور رقابت با دنیا از مسائل مهم مطرح شده در این بازدید بود.
طغیانی با اشاره به بازدید اعضای کمیسیون از مجموعه هسا خاطرنشان کرد: شرکتهای دولتی درگیر مسائل بودجه هستند و لازم است راهبردهای تولیدی بهصورت مرتب مورد بررسی قرار بگیرد تا اگر لازم است اصلاح شود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در ادامه برنامه، نمایندگان مجلس از شهرک سنگ محمود آباد بازدید کردند و مسائل حوزه سنگ، خصوصاً مباحث فرآوری، صادرات و تولید مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه تعهد ارزی و ناآشنایی گمرک با ویژگیهای صادرات صنایع دستی از جمله مسائلی بود که توسط فعالان حوزه صنایع دستی در دیدار با اعضای کمیسیون مطرح شد، خاطرنشان کرد: در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مسائل مهم استان در حوزه تولید، تنگناهای تامین آب به ویژه در بخش کشاورزی، صنعتی، خشکی زایندهرود و اثراتی که در تولید دارد و توسعه خدمات و فرونشست مطرح شد.
طغیانی ادامه داد: قوانین اخیر مجلس به ویژه تعرفهگذاری بر ماشین آلات، موضوعات بخش مالیاتی و بانکی نیز از دیگر موارد مطرح شده بود که مورد بررسی قرار گرفت.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی، واگذاری فعالیتها به بخش خصوصی، رفع موانع از جمله تاسیس دهکده لجستیک اصفهان، صادرات فرش، گردشگری و بدهی دولت به تولیدکنندگان برق از دغدغههای فعالان اقتصادی بود که در دیدار با اعضای کمیسیون به آنها اشاره شد.
وی افزود: وجود پیوست فناوری در طرحهای بزرگ از مواردی بود که توسط نماینده شرکهای دانشبنیان مطرح شد و تسهیل صادرات فولاد با توجه به مازاد تولید ۱۵ تنی در داخل و مشکلات نبود برق در تابستان و گاز در زمستان از مسائلی بود که فعالان بخش فولاد به آن اشاره کردند.
طغیانی از بررسی مشکلات واحدهای شیمیایی، غذایی و شهرک امیرکبیر توسط اعضای کمیسیون خبر داد و گفت: تلاش میشود نتایج این بازدید به قوت و دقت در قانونگذاری و وظایف نظارتی کمیسیون دنبال شود.
انتهای پیام/۳۶۴۹/آ/
شناسه خبر: 507680